Επί παντός…

Διάλογος και η ανταλλαγή απόψεων επί παντός επιστητού.

 

Ισχύουν πάντα οι ίδιοι κανόνες……

Τα ΦΕΚ διορισμών μπορείτε να δείτε εδω:  

 

ΦΕΚ ΔΙΟΡΙΣΜΩΝ

 

 

Comments: 945
 • #945

  DEVINE BENJAMINE (Sunday, 23 April 2017 01:01)

  Προσφορά δανείου 3% χωρίς εγγυήσεις προκαταβολών

  Είστε σε οικονομικές δυσκολίες; Χρειάζεστε ένα δάνειο για να εκκαθαρίσετε τα χρέη σας; Θέλετε να αυξήσετε τα οικονομικά σας; Είστε επιχειρηματίας που θέλει να επεκτείνει την εταιρεία του / της. Με αυτόν τον τρόπο θα πρέπει να επικοινωνήσετε με έναν πραγματικό ήρωα, την εμπιστοσύνη και τα αποτελεσματικά δάνεια πιστωτικών δανείων της εταιρείας. Έμαθα πώς το άτομο και η κυβέρνηση για την υψηλή αποτελεσματικότητά μας.

  Οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν:
  * Προσωπικά Δάνεια (Ασφαλείς και Ασφαλείς)
  * Επιχειρηματικά Δάνεια (Ασφαλής και Ασφαλής)
  * Αρχική Βελτίωση
  * Δάνεια εφευρέτη
  * Αυτόματα δάνεια
  και τα λοιπα. ..
  Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας αν σας ενδιαφέρει, μέσω: sunshineloanfirm1@gmail.com.

 • #944

  vali (Tuesday, 28 March 2017 16:45)

  Καλησπέρα,
  έχω εκλεγεί ως μέλος ΕΠ σε ΤΕΙ της χώρας, η πράξη διορισμού, όμως επέστράφη απο το Υπουργείο Παιδείας πίσω στο ΤΕΙ. Ο λόγος είνια ο εξής: για την ιδια θεση στην οποια εξελεγην ειχε εκλεγει μαι αλλη υποψηφια πριν περιπου 4 χρονια ομως ουδεποτε πηγε να κανει αιτηση μεταφορας της πιστωσης της ως οφειλε ως δημοσιος υπαλληλος που ηταν. Ετσι το ΤΕΙ , αφου την περιμενε περιπου 4 χρινια, προχωρησε σε νεο εκλεκτορικο και στη δικη μου εκλογη. Τωρα ομως η συναδελφος "θυμηθηκε" τη θεση και μπλοκαρε τον διορισμο μου. Το ερωτημα μου ειναι το εξης: ποσο χρονικο διαστημα πρεπει να περιμενει ενα εκπαιδευτικο ιδρυμα ωστε ο νεοεκλεγεις να κανει την αιτησή του για μεταφορα πιστωσης; Δεν θα επρεπε να υπαρχει ενα ευλογο χρονικο διαστημα; Μπορει ο καθενας να "κραταει" μια θεση εσαει;

 • #943

  csimseri (Monday, 05 September 2016 08:56)

  Φαντάζομαι ότι θα έχετε δει την Ανακοίνωση της Συνόδου των Πρυτάνεων που
  παραθέτω παρακάτω. Η τροπολογία στην οποία αναφέρεται αποτελεί μια ακόμα
  πολύ θλιβερή πράξη εις βάρος της νεότητας, θα μου επιτρέψετε να πω.

  Εδώ και καιρό βλέπουμε ανθρώπους να φεύγουν από το Πανεπιστήμιο χωρίς να
  προκηρύσσονται νέες θέσεις. Λαμβανομένου υπ' όψιν του χρόνου που παίρνει
  ένας διορισμός στο ελληνικό Πανεπιστήμιο, οδηγούμαστε αντί για ανάπτυξη σε
  μαρασμό.

  Μπορεί, θέλει η ΠΟΣΔΕΠ να αντιδράσει σε αυτά; Εγώ βλέπω να ασχολείται
  κυρίως με τα οικονομικά των μελών ΔΕΠ.

  Μήπως είναι καιρός να στήσουμε μια Πρωτοβουλία όπως τότε ή να την επανενεργοποιήσουμε, πέρα από τις πολιτικές απόψεις μας, για να διεκδικήσουμε προκηρύξεις πολλών νέων θέσεων
  στα ελληνικά ΑΕΙ; Ούτως ή άλλως κάποτε θα γίνουν και κάποιοι διορισμοί στο
  Δημόσιο. Το θέμα είναι που.

 • #942

  csimseri (Monday, 05 September 2016 08:44)

  Ανακοίνωση της Συνόδου των Πρυτάνεων

  σε σχέση με διατάξεις του Νόμου «Ρυθμίσεις για την Ελληνόγλωσση Εκπαίδευση, τη Διαπολιτισμική Εκπαίδευση και άλλες διατάξεις» που ψηφίστηκε στις 31.8.2016.

  Η Σύνοδος Πρυτάνεων των Πανεπιστημίων είναι διαχρονικά από θέση αρχής αντίθετη σε κλειστές διαδικασίες ανάδειξης σε ακαδημαϊκές θέσεις, επειδή δημιουργούν αμφιβολίες για την ποιότητα της κρίσης και οδηγούν το Ελληνικό Πανεπιστήμιο σε εσωστρέφεια, αφού αποκλείουν από τη διεκδίκηση πανεπιστημιακών θέσεων αξιόλογους νέους επιστήμονες. Στο πλαίσιο αυτό η Σύνοδος θεωρεί ότι η ευκαιρία που δίνεται στους ΕΔΙΠ και ΕΕΠ με την παρ. 2, του άρθρου 61, του Νομοσχεδίου που ψηφίσθηκε την 31/8/16, πρέπει να προβλέπει ανοικτές διαδικασίες κρίσης, και επομένως είναι απαραίτητη η άμεση σχετική τροποποίηση της παραπάνω διάταξης.

  Επίσης η Σύνοδος διαπιστώνει ότι η ψήφιση της διάταξης του άρθρου 66, η οποία δίνει τη δυνατότητα σε μέλη του διοικητικού προσωπικού των Πανεπιστημίων με συγκεκριμένα προσόντα να ενταχθούν στην κατηγορία ΕΤΕΠ με παράλληλη κατάργηση της κατεχόμενης πριν από την ένταξη θέσης τους, θα οδηγήσει τα Πανεπιστήμια σε ακόμα μεγαλύτερη διοικητική ανεπάρκεια και υποστελέχωση και συνακόλουθα σε αδυναμία λειτουργίας. Για τον λόγο αυτό η Σύνοδος θεωρεί απαραίτητη την άμεση τροποποίηση της παραπάνω διάταξης, ώστε η κενούμενη διοικητική θέση να μην καταργείται και η όποια ένταξη στην κατηγορία ΕΤΕΠ να γίνεται συγχρόνως με την πλήρωση της αντίστοιχης κενούμενης θέσης με χρήση καταλόγων του ΑΣΕΠ.

  Στο βαθμό που οι παραπάνω προτάσεις δεν μπορούν να γίνουν άμεσα δεκτές, η Σύνοδος ζητά την ανάκληση των δύο διατάξεων καθώς και άμεση συνάντηση με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας, προκειμένου οι ρυθμίσεις αυτών των θεμάτων να γίνουν με τρόπο που να διασφαλίζει την ακαδημαϊκή ποιότητα και τη διοικητική επάρκεια των Ιδρυμάτων.

  Για το θέμα αυτό θα συγκληθεί έκτακτη συνεδρίαση της Συνόδου στο αμέσως προσεχές διάστημα.

  Αθήνα, 05/09/2016

 • #941

  @940 (Tuesday, 07 April 2015 11:57)

  Το μόνο νέο που ξέρω είναι το Β στο άρθρο

  http://www.esos.gr/arthra/37772/septemvrio-o-dialogos-gia-tin-anadiataxi-toy-harti-tis-anotatis-ekpaideysis

 • #940

  ΕΠ (Monday, 06 April 2015 08:16)

  Κανένα νέο για τον διορισμό των εκλεγμένων μελών ΕΠ των ΤΕΙ ? Ξέρει κανείς πόσοι διορισμοί εκκρεμούν ακόμα ?

 • #939

  !?!?!? (Thursday, 15 January 2015 11:28)

  Αν νομίζετε ότι η λογοκρισία είναι επιχείρημα συνεχίστε να σβήνετε τα μηνύματα που δε σας συμφέρουν!

 • #938

  @937 (Thursday, 15 January 2015 11:06)

  Αυτά δυστυχώς είναι γνωστά. Το υπουργείο Δ.Μ. ενέκρινε όλες τις θέσεις ΔΕΠ για τα Πανεπιστήμια και καμία θέση ΕΠ για τα ΤΕΙ. Το ερώτημα είναι γιατί μας έφτυσαν (εμάς των ΤΕΙ) και τι έκανε η πρωτοβουλία για αυτό (το 2ο σκέλος είναι ρητορικό).

 • #937

  Σαββας (Wednesday, 14 January 2015 23:35)

  Από τις 2/12/14 μια από τα ίδια και για τα ΤΕΙ.
  Πάντως ένα μπράβο στην Πρωτοβουλία Εκλεγμένων Μελών Ειδικού Τεχνικού Προσωπικού ΤΕΙ για την προσπάθεια

  Ερώτηση
  http://www.esos.gr/sites/default/files/articles-legacy/etp-erothsh.pdf
  Απάντηση
  http://www.esos.gr/sites/default/files/articles-legacy/etp-apanthsh.pdf

 • #936

  @935 (Wednesday, 14 January 2015 22:42)

  Σωστά κατάλαβες. Είμαι σε αναμονή διορισμού κοντά 3 χρόνια και δεν έχω καμία ενημέρωση για τον σχεδιασμό του υπουργείο. Ρωτάω μήπως ακούστηκε κάτι για μέσα στο 2015.

 • #935

  @934 (Wednesday, 14 January 2015 12:52)

  Αν κατάλαβα καλά, απευθύνεσαι σε εμένα που έγραψα το σχόλιο 926. Δεν έχω καμία ενημέρωση και δεν ξέρω αν θα υπάρχει κάποια ενημέρωση μέχρι τις εκλογές.

 • #934

  To all (Wednesday, 14 January 2015 12:26)

  Μήπως υπάρχει καμία ενημέρωση για την πρόσληψη των
  εναπομείναντων εκλεγμένων μελών ΕΠ στα ΤΕΙ ?

 • #933

  @932 (Tuesday, 02 December 2014 17:06)

  Εσύ που έχεις μάθει να κατηγορείς τους υπαίτιους μπορείς να μας πεις πώς κρίνεις τον εαυτό σου πετυχημένο και όσους διαφωνούν με σένα αποτυχημένους;

 • #932

  aaa (Tuesday, 02 December 2014 13:51)

  Ο κάθε αποτυχημένος μπορεί να πιστεύει ό,τι θέλει. Όλοι οι πανεπιστημιακοί είναι βύσματα, παιδιά και ανίψια καθηγητών οι οποίοι υπήρξαν επίσης βύσματα κοκ, οι ιατροί είναι φακελάκηδες, οι ελεύθεροι επαγγελματίες φοροφυγάδες, όλοι εναντίον μας και εμείς αδικημένοι.
  Όσο για τα τμήματα που ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια, όντως υπάρχει θέμα αλλά η ίδρυση πανεπιστημίων είναι πολιτική επιλογή όχι αποτέλεσμα κάποια παρέμβασης ή πίεσης πανεπιστημιακών. Μάθετε να κατηγορείτε τουλάχιστον τους υπαίτιους, και φυσικά αν δεν εμπιστεύεστε τα μανιτάρια, να συμβουλεύετε τα παιδιά σας να μην τα επιλέγουν στο μηχανογραφικό τους

 • #931

  ΜΑΡΑ (Tuesday, 18 November 2014 16:25)

  το 2015 η τροικα -ευχομαι και ακουω - θα ζητησει το κλεισιμο καποιοων πανεπιστημιων. Και πολυ καλα θα κανει αν σκεφτουμε το καθενα που χωθηκε γιατι ειχε μπαρμπα και κλπ.. και κατι τμηματα εδω και εκει που τα τελευταια 20 χρονια ξεφυτρωσαν για να βολευτουν οι κορουλες και οι γιοι διαφορων.

 • #930

  @929 (Saturday, 15 November 2014 07:53)

  Τώρα κάτι μας είπες!! Λες και είμαστε από άλλο πλανήτη και δεν ξέρουμε πώς γίνονται κατά κανόνα οι εκλογές ΔΕΠ, ειδικά στις πολυτεχνικές σχολές. Αν δεν έχεις πατέρα, θείο κ.τ.λ. καθηγητή πανεπιστημίου, ή αν δεν είναι στην εισηγητική επιτροπή ο επιβλέπων καθηγητής σου (στο διδακτορικό), δε σε παίρνουν ούτε για λέκτορα. Λέω ψέματα??

 • #929

  aaa (Friday, 14 November 2014 19:35)

  κοματάκι δύσκολο να κλείσεις τμήμα πολυτεχνικής στο ΑΠΘ.
  Το τει μουδανιών χαλαρά

 • #928

  @927 (Friday, 14 November 2014 19:16)

  Αν μπεις σε σελίδες των ΤΕΙ θα δεις ειδικότητες, όπως μαθηματικοί, φυσικοί, Η/Υ, μηχανικοί, με ερευνητικό, διδακτικό και συγγραφικό έργο που ούτε στον ύπνο σου δεν το έχεις δει. Αν είναι λοιπόν να κλείσουν πανεπιστήμια και υπάρχουν και άλλοι στο δικό σου που μιλάνε για "καθηγητές αγελαδοτροφίας", τότε σαφώς και το δικό σου είναι από τα πρώτα που πρέπει να κλείσουν, γιατί κακώς άνοιξε.

 • #927

  aaa (Friday, 14 November 2014 18:14)

  όλα είναι θέμα προτεραιοτήτων.
  εδώ θα κλείσουν πανεπιστήμια (πολλά εκ των οποίων κακώς άνοιξαν), ο καθηγητής αγελαδοτροφίας μας μάρανε

 • #926

  To all (Wednesday, 12 November 2014 17:17)

  Τον Απρίλιο το Υπουργείο Παιδείας ζήτησε από το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης 356 θέσεις ΔΕΠ για τα Πανεπιστήμια και 100 θέσεις ΕΠ για τα ΤΕΙ. Οι θέσεις των Πανεπιστημίων εγκρίθηκαν και έγιναν οι διορισμοί. Τώρα το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης λέει ότι, επειδή δόθηκαν οι θέσεις για τα Πανεπιστήμια, δεν υπάρχει η δυνατότητα να δοθούν και θέσεις για τα ΤΕΙ. Υπάρχουν συνάδελφοι των ΤΕΙ με ΦΕΚ προκήρυξης μέχρι και πριν από 7 χρόνια! Δεν νομίζω και οι 356 που διοριστήκατε να είσαστε παλιότεροι. Δεν είδα όμως την πρωτοβουλία να ενδιαφέρετε για εμάς τους συναδέλφους σας από τα ΤΕΙ, όπως στους διορισμούς του 2011-12. Αντίθετα, αυτό που είδα, είναι κάτι τύπους σαν τον rakis να μιλάνε με απαξίωση, προσπαθώντας να κρύψουν τη δική τους ανικανότητα. Λυπούμαι πολύ για τη συντεχνιακή σας αντιμετώπιση. Πολλοί από εσάς δε θα έπρεπε να διοριστείτε γιατί προηγούμαστε εμείς των ΤΕΙ.

 • #925

  @924 (Thursday, 16 October 2014 21:51)

  Οχι παλικάρι μου. Εχω διδακτορικο και εχω μακροσκελεστατες σπουδές στο τομέα μου. Εχω διδάξει ως λέκτορας για τρια χρονια στο UCL αλλα με απορρόφησε μια εταιρία - δεν τρελενομουν και για το academic life- και εδω και τέσσερα χρονια δόξα τωρα θεω πανε καλα τα πραγματα..γιατι γραφεις πίκρα; Καθολου. Χειρότερο απο τέτοια συναισθήματα δεν υπάρχουν. Αλλα οτι έγραψα το ενοοω και ειναι η αντικειμενική αληθεια. University professors are too a penny. Εδω στην Αγγλία δεν εντυπωσιάζεται κανεις αν πεις ειμαι λέκτορας, επίκουρος, etc.. Στην Ελλάδα ευτυχως το στάτους της ομάδος αυτής χάνεται. Business ειναι πια τα σύγχρονα πανεπιστημια στη πλειονότητα τους. Φυσικά γινεται ερευνα σε κάποια μέρη και υπάρχουν αφιερωμένοι άνθρωποι. Προς θεού. Αλλα αυτο συμβαίνει σε καθε δρόμο και επάγγελμα της Ζώης. Ας μην ζουμε με ψευδαισθήσεις. Ειναι λιγο αστείο να διαβάζω το 2014 πως υπάρχουν νέοι άνθρωποι που τέτοιες απόψεις. Η λογικός του' εμείς είμαστε καλύτεροι απο εσάς' ειναι αξιοθρηνητη. Και σας το γραφει κάποιος που εχει περάσει πολλα χρονια στα πανεπιστημια και εχει δει τη αληθεια απο μεσα. Καλη σταδιοδρομία σε όλους.

 • #924

  @ #923 (Thursday, 16 October 2014 16:18)

  σε έκοβαν καθηγητές και καθυστέρησες να πάρεις το πτυχίο σου? δεν το πήρες ποτέ?
  τόση πίκρα?

 • #923

  Προς Ρακη - η σκληρή αληθεια (Thursday, 16 October 2014 02:40)

  Αγαπητέ Ρακη εχεις καταλάβει πως οι καθηγητές πανεπιστημίου ειναι χιλιάδες ανά τον κοςμο...το οτι διόριστικες δεν ειναι ενα σημαντικότερο γεγονός απο τη επιτυχία ενός ελεύθερου επογγελμστια στην ειδίκευση του η απο ενα συγγραφέα που εξέδωσε μια νουβέλα η απο τη κωμωτρια της γειτονιάς που με μεράκι εχει αφιερωθεί στη μικρή της επιχείρηση. Οταν θα πεθάνεις τι θα εχεις αφήσει πίσω σου ; Άρθρα που δεν θα διαβάζει κανεις γιατι η πίκρη αληθεια ειναι οτι θα αντικαταστάσεις απο κάποιον αλλο η θα εχεις περάσει μια ζωη αναμένοντας τις καλοκαιρινές και χριστουγεννιάτικες διακοπές; Σε λυπαμαι που σκεφτεςαι ετσι. Τέτοια άτομα δεν ειναι αξία ούτε σε νηπιαγωγιο να κανουν μάθημα αλλα οι δουλιες αυτες οπως ΔΕΠ και ΕΠ κλπ για μετριότητες έχουν φτιαχτεί.. Βέβαια εσυ δεν εχεις μεγαλώσει ακομα για να καταλαβεις κατι απο ολα αυτα...ευχομαι να ακυρωθεί ο διορισμος σου στο σύντομο μέλλον..

 • #922

  @920 (Saturday, 20 September 2014 07:36)

  Όταν κάποιος διορίζεται σε μία θέση Α, σε ένα τμήμα Τ, ενός πανεπιστημίου Π και δεν αποδέχεται το διορισμό, έχει ήδη γίνει η ονομαστικοποίηση της πίστωσης στο ΓΛ, οπότε δεν μπορεί να διατεθεί σε κάποιο άλλο πανεπιστήμιο, ούτε σε κάποιο άλλο τμήμα του Π, ούτε καν σε κάποια άλλη θέση του τμήματος Τ. Συγκαλείται πάλι το εκλεκτορικό για τη θέση Α, κτλ, κτλ. Δηλαδή η πίστωση μένει για κάποιον άλλο του τμήματος Τ, για τη θέση Α. Ο μόνος τρόπος να αποδεσμευτεί η πίστωση είναι είτε να βγει η θέση άγονη, είτε αυτός που θα εκλεγεί να είναι δημόσιος υπάλληλος, οπότε μεταφέρεται η δική του πίστωση.

 • #921

  @920 (Friday, 19 September 2014 12:50)

  Συμφωνώ απόλυτα.
  Σε οποιαδήποτε περίπτωση από τις 356 πιστώσεις που είχαν εγκριθεί αυτές που «περίσσεψαν» από μη αποδοχή διορισμού (χωρίς να έχει γίνει οποιαδήποτε προηγούμενη ειδοποίηση έστω και λανθασμένα από τους ενδιαφερόμενους) γνωρίζει κανείς τι θα γίνουν; Επιστρέφονται στα πανεπιστήμια για επαναπροκήρυξη, στο υπουργείο, στο ΓΛ ή θα χαθούν;

 • #920

  @919 (Thursday, 18 September 2014 12:57)

  Όσοι συνάδελφοι δεν αποδέχθηκαν τους διορισμούς τους θα έπρεπε να το είχαν κάνει πριν πάνε οι φάκελοί τους στο υπουργείο, ώστε να πάνε φάκελοι συναδέλφων που θέλουν το διορισμό τους. Αλλά έτσι είμαστε όλοι, ο καθένας κοιτάει μόνο τον εαυτό του.

 • #919

  M (Wednesday, 03 September 2014 12:57)

  Όσοι συνάδελφοι δεν αποδέχθηκαν τον διορισμός τους, γνωρίζει κανείς τι θα γίνει με τις αντίστοιχες πιστώσεις; Επιστέφονται στα πανεπιστήμια, στο υπουργείο, στο ΓΛ ή θα χαθούν;

 • #918

  ΛΕΟΝΑΡΔΟΣ (Saturday, 19 July 2014 07:36)

  Η σιμωρ(ια)οπουλοκοσκωτιάδα στο ΕΜΠ διέλυσε τα πάντα !
  Κάνουν οι άθλιοι και εργασιακή-ηθική παρενόχληση κ.λπ. διαστροφές εναντίον κάποιων. Η απόλυτη ανωμαλία.
  Έκαναν παράνομες προσλήψεις γεροντοαχυρανθρώπων, που παριστάνουν τους υπαλλήλους και δρουν ανεξέλεγκτα! Είναι μέλη οικογενειοκρατίας, τους εξαίρεσαν από την διαθεσιμότητα και είναι διαπλεκόμενοι, σύνδεσμοι εργολαβικών κ.λπ. συμφερόντων! Τα αξιώματα διανέμονται σε ημέτερα λαμόγια. Ο υπόκοσμος και το παρακράτος στο φόρτε τους.
  Έχουν κάλυψη ετών τύπου «Υποσαχάριας Αφρικής», από το παρακράτος

 • #917

  @914 (Tuesday, 08 July 2014 21:23)

  Διαφορά επιπέδου ως προς τι;; Ως προς τα προσόντα των ΔΕΠ και ΕΠ;; Αντί να πουλάς εξυπνάδα διορθώνοντας τα εκ παραδρομής λάθη, να μας πεις καλύτερα ποια είναι τα δικά σου προσόντα, σε ποια βαθμίδα έχεις εκλεγεί και γιατί τόσο αργά...

 • #916

  Rakis (Tuesday, 08 July 2014 20:59)

  Μάλλον απο ΤΕΙ θα είσαι γιατί είναι κλαιγοσουν και όχι κλεγοσουν...

 • #915

  για Rakis (Tuesday, 08 July 2014)

  είσαι μεγάλο ψώνιο.....!!!!
  Ορκίστηκες και τώρα σου πέρασε η κατάθλιψη;
  Μέχρι τώρα κλεγόσουν, και τώρα κοιτάζεις τους άλλους αφ'υψηλού;

 • #914

  Rakis (Tuesday, 08 July 2014 19:27)

  Δεν το είπα με κακό σκοπό,απλά υπάρχει διάφορα επιπέδου. Και του ΤΕΙ καλοί είναι αλλά δε συγκρινονται με των ΑΕΙ...

 • #913

  @911 (Tuesday, 08 July 2014 16:35)

  Υπάρχουν εκλεγμένοι στα ΤΕΙ με μεταδιδακτορικά που ούτε στον ύπνο σου δεν πρόκειται να δεις. Υπάρχουν εκλεγμένοι στα ΤΕΙ που έχουν δουλέψει σε Πανεπιστήμια του εξωτερικού, που ούτε απ' έξω δεν πρόκειται να περάσεις. Ναι, πράγματι δεν είμαστε όλοι ίσα και όμοια. Ευτυχώς όμως οι συνάδελφοι των Πανεπιστημίων που διορίζονται τώρα δεν είναι σαν κι εσένα.

 • #912

  @910 (Tuesday, 08 July 2014 14:29)

  Καλά κάθεστε και ασχολειστε με τον Rakis...αφού κάπου χάνει το παληκάρι. Να είσαι βέβαιος οτι αν είχε κι αυτός μια πιο φυσιολογική εξέλιξη και δεν εφτανε στα 49 καλά 50 να πάρει μια θέση θα συμπεριφερόταν ανάλογα (φυσιολογικά).

 • #911

  Rakis (Tuesday, 08 July 2014 14:20)

  Δεν είναι συνάδελφοι των ΤΕΙ. Δεν είμαστε όλοι ίσα και όμοια...

 • #910

  @all (Tuesday, 08 July 2014 08:01)

  Συγχαρητήρια στην πρωτοβουλία που επιτρέπει σε άτομα όπως ο Rakis να εκφράζονται με τόσο απαξιωτικό τρόπο για συναδέλφους...

 • #909

  @908 (Tuesday, 08 July 2014 07:44)

  ...καλά...ένα είναι σίγουρο...εσένα κανένας δε σε φτάνει!

 • #908

  Rakis (Tuesday, 08 July 2014 07:12)

  Είναι υποδεεστεροι.......

 • #907

  Για τα ΤΕΙ (Monday, 07 July 2014 10:22)

  Εκτός από τις θέσεις για τα Πανεπιστήμια, το Υπουργείο Παιδείας είχε ζητήσει από το Υπουργείο Οικονομικών και 100 θέσεις για τα ΤΕΙ, με τις οποίες δεν έγινε τίποτα. Η συντονιστική άσκησε κάποια πίεση προς αυτή την κατεύθυνση; Ή μήπως θεωρεί τους εκλεγμένους στα ΤΕΙ υποδεέστερους;

 • #906

  alure (Monday, 07 July 2014 00:19)

  Συγχαρητήρια στα παιδιά της συντονιστικής.

 • #905

  παρτυ (Saturday, 05 July 2014 14:41)

  18.7 ορκιζόμαστε στο ΑΠΘ

 • #904

  φεκατος Δεκ/2013 (Saturday, 05 July 2014 14:13)

  Καλή στιαδιοδρομία σε όλους και όλες σας. Καλή αρχή και και καλό κουράγιο!

 • #903

  @all (Saturday, 05 July 2014 10:27)

  Τι λέτε για το πάρτυ γύρω στις 18-19/07 στην Αθήνα?

 • #902

  Γ (Friday, 04 July 2014 22:19)

  Θέλουμε πάρτυ!!

 • #901

  επιτέλους... (Friday, 04 July 2014 13:32)

  ...σιδεροκέφαλοι λοιπόν όλοι!

  Πότε οργανώνεται το πάρτυ;

 • #900

  Αιγαιου (Friday, 04 July 2014)

  Επεσε το μελτεμι...ΦΕΚ Γ 841 - 02.07.2014

 • #899

  για τους 3-4 (τους πρώτους) (Friday, 04 July 2014 11:45)

  Τα χαρτιά μας είναι στο Υ.Δ.Μ. Από την επόμενη εβδομάδα θα επιτρέψουν στο ΥΠΘ. Τάδε έφη κ. Πανταβός, ευγενέστατος όπως πάντα!

 • #898

  @#897...συνέχεια (Friday, 04 July 2014 11:02)

  Και μη μείνετε στον απλό υπάλληλο, αλλά ζητήστε τον γενικό γραμματέα.
  Δυστυχώς έτσι είναι τα πράγματα....το αεράκι πρέπει να το φέρετε μόνοι σας για να φουσκώσουν τα πανιά σας και να μπορέσετε να ταξιδέψετε...

 • #897

  Πανεπιστήμιο Αιγαίου (Friday, 04 July 2014 11:00)

  Καλό είναι να πάρετε στο ΕΤ τηλέφωνο, και να ρωτήσετε που έχει κολλήσει-ξεχαστεί.
  Εξηγήστε οτι οι περισσότεροι διορισμοί έγιναν, και κάποιοι συνάδερφει έχουν ήδη ορκιστεί, και μόνο τα δικά σας ΦΕΚ δεν έχουν δημοσιευτεί.

 • #896

  @895 (Friday, 04 July 2014 09:27)

  το μελτέμι συνήθως πέφτει λίγο το μεσημέρακι για να δούμε...