Comments: 1028 (Discussion closed)
 • #1028

  alexandrakis (Wednesday, 02 November 2011 21:42)

  διόρθωση:
  για το ποιοί συνάδελφοι δεν έχουν απογραφεί.

 • #1027

  alexandrakis (Wednesday, 02 November 2011 21:40)

  @v.i. black κλπ
  1) Προχωρούμε μαζί μέχρι τέλους και με ενότητα!! ό,τι και να γίνει, αν γίνει( πτώχευση, εκλογές, κ.λπ.)
  2) Για το εξάμηνο είναι υποκειμενικό. Είναι θέμα κάθε Πανεπιστημίου, κάθε Τμήματος, δομής οδηγού Σπουδών, χρονολογίας δηλώσεως μαθημάτων από φοιτητές, κ.λπ. 'Αρα για το αν θα προλάβουμε το ήδη τρέχον εξάμηνο είναι διαφορετική περίπτωση για τον καθένα.
  3) Αν ειναι δυνατόν την Παρασκευή η Συντονιστική να έχει εικόνα για το ποιοί συνάδελφοι δεν έχουν διοριστεί. Να τους βρούμε πάση θυσία.
  4) έχω την αίσθηση ότι όσο δεν ξεκαθαρίζει η 6η δόση τόσο δεν θα διοριζόμαστε...
  5) βλέπουμε... είμαστε τόσο κοντά στα ΦΕΚ και τόσο μακριά...

 • #1026

  black (Wednesday, 02 November 2011 21:40)

  @ v.i. #1024
  Αν έχουν έτσι τα πράγματα -κι εγώ αυτό νομίζω- τότε ο κ. Παπάζογλου θα πρέπει να κάνει κάτι για να επανορθώσει, ώστε να επισπευσθεί η διαδικασία...

 • #1025

  v.i. (Wednesday, 02 November 2011 21:35)

  @psyhraimia
  Και κάτι ακόμα: δυστυχώς, αυτή η απογραφή δεν είναι απόφαση του υπ. Παιδείας, οπότε δεν μπορούμε να πούμε ότι πρόκειται για μια εσκεμμένη κίνησή του που αποσκοπεί στο να μας διασπάσει. Η απογραφή προβλέπεται από διάταξη νόμου της 31ης Μαρτίου του 2011. Το ότι τα πανεπιστήμια δεν ενημερώθηκαν έγκαιρα δεν πιστεύω ότι οφείλεται σε κάποιο είδος συνωμοσίας αλλά μάλλον σε αμέλεια, αδιαφορία, αδυναμία κατανόησης των εγκυκλίων ή κάτι αντίστοιχο, που είναι κατά τη γνώμη μου ακόμη χειρότερο από τη σκόπιμη καθυστέρηση.

 • #1024

  v.i. (Wednesday, 02 November 2011 21:24)

  @black #1023
  Η παρέμβαση του ε.γ. δυστυχώς έγινε με καθυστέρηση, αυτό κατάλαβα ότι εννοούσαν ο magoofy και η ΕΓ: ενώ η εγκύκλιος από το διοικητικής μεταρρύθμισης είχε σταλεί από τις αρχές Αυγούστου στα γραφεία των γ.γ. και ε.γ. των υπουργείων, τα πανεπιστήμια ενημερώθηκαν στις 26/10, αφού προέκυψε το πρόβλημα με τα χαρτιά των συναδέλφων των ΤΕΙ, στο ΕΤ.

  @psyhraimia #1022
  Έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα πολύ συγκεκριμένο πρόβλημα: αν, για παράδειγμα, σε ένα πανεπιστήμιο με 20 υπό διορισμό δεν βρεθεί ένας (για τον οποιονδόποτε λόγο) το πανεπιστήμιο δεν μπορεί να στείλει τις βεβαιώσεις στο υπουργείο. Εξάλλου, δεν μας έχουν καν διευκρινίσει εάν περιμένουν να έχουν στα χέρια τους τις βεβαιώσεις από όλα τα πανεπιστήμια -αν ισχύει και κάτι τέτοιο, τότε έστω και ένας/μία συνάδελφος να μην βρεθεί θα καθυστερήσουν οι διορισμοί των υπολοίπων 348.
  Εξάλλου, και την προηγούμενη φορά τα ΦΕΚ βγήκαν τμηματικά -με την ίδια ημερομηνία.

  Το γεγονός, εξάλλου, ότι μέχρι τώρα δεν έχουν καταφέρει να μας διασπάσουν αποτελεί, πιστεύω, επαρκή λόγο για να έχουμε εμπιστοσύνη στη μεταξύ μας αλληλεγγύη και συσπείρωση.
  Είναι σαφές ότι μια τέτοια λύση δεν θα συνεπάγεται ούτε πως η Πρωτοβουλία θα αφήσει ξεκρέμαστους συναδέλφους ούτε πως θα καταστρατηγηθεί η λίστα.

 • #1023

  black (Wednesday, 02 November 2011 21:01)

  @magoofy #1012
  @ ΕΓ #1013

  Για ποιό λόγο νομίζετε ότι ο Παπάζογλου "παρενέβη την κατάλληλη στιγμή...για να καθυστερήσει η όλη διαδικασία"; Έχετε δηλ. κάποιες ενδείξεις ότι το έκανε σκόπιμα; Σε κάθε περίπτωση δεν μπορεί - δημοσίως τουλάχιστον - να αδιαφορήσει για το γεγονός ότι "κάποιος μας περιμένει στις αίθουσες διδασκαλίας". Η ιδέα της Συντονιστικής για την Παρασκευή με βρίσκει σύμφωνο - πρέπει να ξεκαθαριστεί το τοπίο.

 • #1022

  psyhraimia (Wednesday, 02 November 2011 20:44)

  Διαφωνώ με το αίτημα που πρόκειται να απευθυνθεί προς το Υπουργείο την Παρασκευή περί τμηματικής αποστολής των βεβαιώσεων και περί τμηματικής διαδικασίας έκδοσης των ΦΕΚ. Με την τελευταία αυτή κίνηση της απογραφής το Υπουργείο θα καταφέρει να διασπάσει το αρραγές μέτωπο της προσπάθειάς μας και να την κατακερματίσει. Άλλες περιπτώσεις θα φτάνουν στο ΕΤ και άλλες θα αναμένουν την καταγραφή τους ... Και αυτά ανεξαρτήτως σειράς. Στο τέλος κάποιοι θα διοριστούν και άλλοι δεν θα προλάβουν. Ας μην κατηγορηθώ ότι κινδυνολογώ, δεν το έχω κάνει ποτέ ως τώρα άλλωστε. Αλλά νομίζω ότι έχουν βρει τρόπο να μας διασπάσουν.

 • #1021

  black (Wednesday, 02 November 2011 20:19)

  @ Εξάμηνο 1006
  @ all

  Σχετικά με το Εξάμηνο, ο νόμος προβλέπει μεν το εξάμηνο να έχει 13 βδομάδες σε επίπεδο ΑΕΙ, Σχολής ή Τμήματος. Αλλά δεν απαγορεύει σε κάποιον διδάσκοντα μεμονωμένα να κάνει αναπληρώσεις των μαθημάτων του σε κάποια έκτακτη ανάγκη. Τι δηλαδή; Αν κάποιος διδάσκοντας αρρωστήσει για 2-3 βδομάδες θα χαθεί το μάθημά του; Μια τέτοια έκτακτη κατάσταση είναι και η δική μας κι αν αρχίσουμε να διδάσκουμε το τελευταίο 10ημερο του μήνα, με αναπληρώσεις προλαβαίνουμε τα 13 μαθήματα. Αν βέβαια διοριστούμε εγκαίρως. Είμαι της γνώμης ότι πρέπει να το κυνηγήσουμε.

 • #1020

  billy (Wednesday, 02 November 2011 18:59)

  Οπως είπε ο Γιώργος μάλλον. Ας πάρουμε αύριο και οποιος έχει πρώτος νέα ας κάνει ποστ.

 • #1019

  rega (Wednesday, 02 November 2011 18:38)

  Κι εγώ επίσης μόλις έλαβα το ίδιο μήνυμα από το μητρώο μισθοδοτούμενων opengov για την απογραφή. Κι εγώ ήμουν/είμαι 407 κ.λπ. Είναι τυχαίο που έρχεται σήμερα άραγε; να το προωθήσουμε στα αρμόδια γραφεία των παν/μίων ή θα τους αποτρελάνουμε;

 • #1018

  Γιώργος (Wednesday, 02 November 2011 18:33)

  #1115
  Έλαβα και εγώ το ίδιο μειλ το απόγευμα, καθώς και εγώ ήμουν 407 εκείνη την περίοδο και είχα απογραφεί τότε. Δεν γνωρίζω τίποτα και εγώ γι αυτό, και προβληματίστηκα όπως και εσύ. Αύριο σκοπεύω να παρώ τηλέφωνο στη γραμματεία προσωπικού του Παν/μιου μου για να εξακριβώσω αν το μέιλ αυτό συνδέεται με κάποιες ενέργειές τους. Ίδωμεν...

 • #1017

  Από τη συντονιστική / Κάλεσμα (Wednesday, 02 November 2011 18:33)

  Θέμα: Παράσταση διαμαρτυρίας στο ΥΠΔΒΜΘ - Παρασκευή 4/11/11, ώρα 10πμ


  Αγαπητές/οί συνάδελφοι,
  Mετά την τελευταία δυσάρεστη έκπληξη με τις βεβαιώσεις καταγραφής των υπό διορισμό πανεπιστημιακών, έγιναν επανειλημμένες προσπάθειες τηλεφωνικής επικοινωνίας με τον ε.γ. του ΥΠΔΒΜΘ, προκειμένου να ζητήσουμε να δοθεί η δυνατότητα στα πανεπιστήμια να στέλνουν τις βεβαιώσεις καταγραφής τμηματικά στο ΥΠΔΒΜΘ ούτως ώστε να προχωρήσει, επίσης τμηματικά, η διαδικασία έκδοσης των ΦΕΚ. Δεν στάθηκε δυνατόν να μιλήσουμε μαζί του. Οι γραμματείς του μάς ενημέρωσαν για κάτι το οποίο όλοι ήδη γνωρίζουμε: πως για το ζήτημα των βεβαιώσεων καταγραφής αρμόδιες είναι οι πρυτανείες των πανεπιστημίων μας.
  Προκειμένου να επιτύχουμε συνάντηση με τον ε.γ. και να εκθέσουμε τα προαναφερθέντα, πολύ σημαντικά αιτήματα, αλλά και υπό το κράτος της πίεσης του χρόνου λόγω της εξαιρετικά ρευστής πολιτικής κατάστασης της χώρας, αποφασίσαμε να καλέσουμε σε παράσταση διαμαρτυρίας, την Παρασκευή 4/11/11, ώρα 10πμ.
  Η παρουσία ικανού αριθμού συναδέλφων είναι εξαιρετικά σημαντική, καθώς όλα δείχνουν πως οι συγκυρίες για την έγκαιρη δημοσίευση των ΦΕΚ μας εντός του 2011 έχουν αρχίσει να γίνονται ανησυχητικές.

 • #1016

  PK (Wednesday, 02 November 2011 18:28)

  @billy
  kai egw elava akrivws to dio mhnima,
  hmouna 407 thn periodo tis apografis kai (thewritika akoma eimai)
  kserei kaneis ti prepei na kanoume?

 • #1015

  billy (Wednesday, 02 November 2011 18:14)

  Καλησπέρα συνάδελφοι,
  Είχα κάνει ένα 407 την περίοδο της απογραφής και έπρεπε να απογραφώ. Σήμερα πήρα μειλ απο την απογραφή opengov.gr που λέει "Λαμβάνετε αυτό το mail γιατί έχετε απογραφεί τον Ιούλιο του 2010 αλλά μέχρι σήμερα (2 Νοεμβρίου 2011) δεν σας έχει εντάξει καμία Διεύθυνση Προσωπικού στην αρμοδιότητα της σύμφωνα με τις διαδικασίες του Μητρώου Μισθοδοτούμενων Ελληνικού Δημοσίου (Β΄ Φάση Απογραφής)."

  Αυτό το ήξερα αλλά είναι περίεργο που το λαμβάνω σήμερα. Μήπως μας διαγράφουν/ξαναγράφουν κ.τ.λ. απο τα Πανεπιστήμια μας; Πήρε κανείς τέτοιο μειλ; Ισως δεν θέλουν να με εντάξουν τελικά :) Ευχαριστώ.

 • #1014

  ιάκωβος (Wednesday, 02 November 2011 15:26)

  - Συγχαρητήρια σε όλους και για τον τρομερό συντονισμό - και σήμερα!

  - Η Ελένη είναι το βαρόμετρο του forum, πάει και τελείωσε!

 • #1013

  (Wednesday, 02 November 2011 14:56)

  @black

  Όπως τα λέει ο magoofy έχουν τα πράγματα.
  Έκτοτε δε νίπτει τας χείρας του: εφεξής είναι θέμα πρυτάνεων (δηλαδή του παραλήπτη και όχι του αποστολέα της εγκυκλίου).
  Επίσης, έχω μιαν ελαφρά υποψία ότι κανείς υψηλά ιστάμενος δεν θα χάσει τον ύπνο του για το αν και ποιος μας περιμένει στις αίθουσες διδασκαλίας.

 • #1012

  magoofy (Wednesday, 02 November 2011 14:45)


  #black 1004

  Ο Παπάζογλου παρενέβη την κατάλληλη στιγμή...για να καθυστερήσει η όλη διαδικασία.
  Η εγκύκλιος του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης είχε σταλεί από τις 5 Αυγούστου στα υπουργεία ενώ η εγκύκλιος με υπογραφή Παπάζογλου προς τα Πανεπιστήμια στις 26 Οκτωβρίου (!) 2,5 μήνες μετά την εγκύκλιο Ρόβλια, 2 μήνες μετά την ανακοίνωση των διορισμών και αφού είχε τελειώσει οποιαδήποτε άλλη διαδικασία και είχε έρθει η σειρά του ΕΤ (όχι του εξωγήινου). Και μάλιστα με την απειλή ότι μη τήρηση της διαδικασίας δημιουργεί ακυρότητα στην πράξη διορισμού.
  Και σίγουρα δε φταίνε οι υπάλληλοι γι αυτό. Από την εικόνα που διαμορφώνεται, και με τη συμβολή όλων εδώ (μπράβο σε όλους, τρομερός συντονισμός ενεργειών) και της συντονιστικής, οι υπηρεσίες των Πανεπιστημίων το "τρέχουν" το θέμα.

 • #1011

  ΧΧ (Wednesday, 02 November 2011 14:37)

  Ας μην αφήσουμε και σήμερα το απόγευμα να μας χαλάσουν τη μέρα οι καταστροφολόγοι... έχουμε αγώνα και αύριο!!!

  Χαίρομαι που η eleni από το #935 χθες βράδυ έφτασε στο #979 σήμερα!!!
  Ελπίζω να μην ξαναπέσει σήμερα!!!
  ... ούτε η eleni ούτε κανένας άλλος!!!

 • #1010

  ΧΧ - ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!!!! (Wednesday, 02 November 2011 14:31)

  @Όνειρα θερινής νυκτός

  ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!
  Δείξε επιτέλους σεβασμό σε όλους εμάς τους ονειροπολους μαλάκες που τρέχουν από το πρωί για να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα!!!!

  Δεν καταλαβαίνω γιατί κάθε μεσημέρι-απόγευμα νοιώθετε την υποχρέωση να μας θυμίσετε όλους τους υπολοίπους πόσο ηλίθιοι είμαστε που ελπίζουμε!
  Και στο κάτω κάτω τί δουλειά έχετε σε αυτό το forum? Ανοίξτε την τηλεόραση και μοιρολογήστε με τους παραθυράτους! ... και αφήστε μας εμάς στο όνειρό μας!!!
  Στο κάτω κάτω αφήστε μας ήσυχους να σας διορίσουμε, αν τα καταφέρουμε!!!!

 • #1009

  Όνειρα θερινής νυκτός (Wednesday, 02 November 2011 13:49)

  black #1004
  Προσπαθούμε, πια, να διοριστούμε *κάποια στιγμή*, αόριστα. Είναι προφανές ότι έχει χαθεί η ευκαιρία για εντός του 2011 με όλα αυτά τα κωλύματα που θα συνεχίσουν, είμαι σίγουρος, να ανακύπτουν μέχρι να σκάσουν εκλογές (ίσως αυτό να γίνει και την Παρασκευή) οπότε μπορεί αν πάμε πίσω και ένα χρόνο, ακόμη με τα προβλήματα που θα έχει να αντιμετωπίσει η νέα κυβέρνηση. Άσε που ο Σαμαράς το έχει πει ξεκάθαρα ότι δεν θα κάνει κανένα διορισμό, οπότε και οι δικοί μας θα παγώσουν, πάλι, επ' αόριστον.

 • #1008

  rsx (Wednesday, 02 November 2011 13:40)

  Σύμφωνα με το 997 και το Πατρών το έχει λάβει σίγουρα!

 • #1007

  v.i. (Wednesday, 02 November 2011 13:37)

  ΔΕΠ-2011, all
  Μέλος της συντονιστικής είναι στο δυτ. Μακεδονίας. Προχωρούν. Θα στείλει και το έγγραφο.
  Το έστειλα και σε συνάδελφο από το Πελοποννήσου.

  Με βάση και τις τελευταίες αναρτήσεις:
  Μέχρι τώρα το έχουν λάβει σίγουρα τα εξής πανεπιστήμια:
  1. ΕΜΠ
  2. Ιωαννίνων
  3. ΔΠΘ
  4. ΑΠΘ
  5. ΕΚΠΑ
  6. Αιγαίου (περ. διευθ. Μυτιλήνης)
  Έχει σταλεί στα εξής:
  7. Πατρών
  8. Θεσσαλίας

 • #1006

  Εξάμηνο! (Wednesday, 02 November 2011 13:31)

  #1004 black
  Νομίζω ότι έχει ξεκαθαρίσει ότι θα διδάξουμε από το εαρινό εξάμηνο. Αυτό είναι δεδομένο πιά στα Πανεπιστήμια. Ήδη, βρισκόμαστε στην 3η εβδομάδα του χειμερινού εξαμήνου και αν όλα πάνε καλά θα διοριστούμε την πέμπτη εβδομάδα. Η Διαμαντοπούλου απαιτεί 13 εβδομάδες. Αυτό λοιπόν φοβάμαι ότι δεν ευσταθεί ως επιχείρημα στο ΥΠΕΣ και δεν τους αφορά εξάλλου. Το θέμα είναι να προλάβουμε τις εκλογές.

 • #1005

  ΠΑ. ΔΥ. ΜΑΚ (Wednesday, 02 November 2011 13:11)

  Στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας ο υπεύθυνος λείπει σε άδεια. Θα φροντίσω αύριο να λάβει το έγγραφο

 • #1004

  black (Wednesday, 02 November 2011 13:10)

  Το έστειλα κι εγώ στο ΑΠΘ.

  Σχετικά με το #996, στο ΥΠΕΣ πρέπει να τους εξηγήσουμε ότι μάς περιμένουν ακόμα στις αίθουσες διδασκαλίας. Ότι είναι κατεπείγον. Πρέπει να παρέμβει και ο Παπάζογλου.

 • #1003

  ιάκωβος (Wednesday, 02 November 2011 13:05)

  Μόλις μίλησα με Παπαστεφανάκη -- και στο ΕΚΠΑ προχωράει η διαδικασία, μάλιστα ο κύριος Π. είπε ότι γνωρίζει το έγγραφο.

  Επίσης είπε ότι θα προσπαθήσει μέχρι την Παρασκευή να έχει καταχωρήσει όλους τους υπό διορισμό του ΕΚΠΑ στο σύστημα (για την απογραφή), και να ζητήσει από το ΥΠΕΣ όσα στοιχεία του λείπουν.

 • #1002

  Γιάννης Τσούγκος (Wednesday, 02 November 2011 12:58)

  Το έστειλα και εγώ στο Θεσσαλίας. Ευχαριστούμε ΧΧ.

 • #1001

  ιάκωβος (Wednesday, 02 November 2011 12:53)

  Έστειλα εγώ το έγγραφο με email στο ΕΚΠΑ. Θα προσπαθήσω να πάρω και τηλέφωνο. Μπας και μάθουμε περισσότερα για το πως πάει η απογραφή εκεί δηλαδή.

 • #1000

  ΠΝ (Wednesday, 02 November 2011 12:49)

  Πανεπιστήμιο Κρήτης γνωρίζει κάποιος αν έχει λάβει ενημέρωση η κ. Λιανοπούλου. Δεν βρίσκω το e-mail της ή αν βρίσκεται κάποιος στο Ρέθυμνο να της το τυπώσει.

 • #999

  ΔΕΠ-2011 (Wednesday, 02 November 2011 12:46)

  Με τα Πανεπιστήμια όπως Ιόνιο, Δυτικής Μακεδονίας, Αγρινίου, Πελοποννήσου εκεί υπάρχει ενημέρωση; Γιατί δε βλέπω κανείς να γράφει από αυτά εδώ...

 • #998

  v.i. (Wednesday, 02 November 2011 12:44)

  Για το ΕΚΠΑ
  Δεν ξέρω αν ο συνάδελφος, μέλος της συντονιστικής έλαβε το έγγραφο που προώθησα. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται τηλεφώνημα προηγουμένως. Ας σταλεί το έγγραφο στον αμρόδιο υπάλληλο -στη χειρότερη, ας το λάβει δύο φορές.

 • #997

  XR (Wednesday, 02 November 2011 12:36)

  Μίλησα πριν λίγο με την κ. Παναγιωτοπούλου από Πάτρα. Είναι ενήμερη για το έγγραφο και ήδη αναζητά αριθμούς καταγραφής/απογραφής από τους φορείς που ανήκουν τα υπό διορισμό, ήδη υπηρετούντα στο δημόσιο, μέλη ΔΕΠ του Πανεπιστήμιου Πάτρας.

 • #996

  ΕΓ (Wednesday, 02 November 2011 12:36)

  Μόλις μίλησα με το ΥΠΕΣ:
  Ο μεν έλεγχος έχει ολοκληρωθεί από την πλευρά των υπαλλήλων, προωθούνται δε για υπογραφή εντός ΥΠΕΣ. Δεν μπορούσαν να μου δώσουν χρονικό ορίζοντα για την υπογραφή (!). Μου είπαν να ξανατηλεφωνήσω στο τέλος της εβδομάδας για να μάθω τι και πώς και εάν έφυγαν προς το ΥΠΔΒΜΘ.

 • #995

  ιάκωβος (Wednesday, 02 November 2011 12:32)

  Μόλις τηλεφώνησα στο ΕΚΠΑ και μου είπαν να πάρω αργότερα γιατί ο αρμόδιος υπάλληλος (Παπαστεφανάκης) ήταν σε άλλο γραφείο.

 • #994

  σωστό link - XX (Wednesday, 02 November 2011 12:32)

  https://docs.google.com/open?id=0B85je0QPtr6DMzIzYzhhMDEtZjQxYi00YTNiLTk1
  ZmYtM2ZlNzdjYjIyODU4

  Ζητάω συγνώμη, αλλα το forum κόβει τις μεγάλες σειρές.
  Δείτε αυτό το Link..
  Αν δεν δουλεύει, μεταξύ του "LTk1" και του "ZmY" βεβαιωθείτε πως δεν υπάρχει κενό.

  Παρακαλώ στείλτε μια επιβεβαίωση ότι δουλεύει καλά... μην χάνουμε χρόνο. Ας κερδίσουμε τη μέρα σήμερα.


 • #993

  Triftis (Wednesday, 02 November 2011 12:29)

  Στο ΕΚΠΑ το έχει στείλει κανείς;;
  Εγώ πάντως δεν μπορώ να το κατεβάσω το έγγραφο...

 • #992

  v.i. (Wednesday, 02 November 2011 12:27)

  #990 Ορθή επανάληψη

  Μέχρι τώρα το έχουν λάβει σίγουρα τα εξής πανεπιστήμια:
  1. ΕΜΠ
  2. Ιωαννίνων
  3. ΔΠΘ
  4. ΑΠΘ
  Έχει σταλεί στα εξής:
  5. Πατρών
  6. Αιγαίου (περ. διευθ. Μυτιλήνης)

 • #991

  ΧΧ (Wednesday, 02 November 2011 12:24)

  https://docs.google.com/open?id=0B85je0QPtr6DMzIzYzhhMDEtZjQxYi00YTNiLTk1ZmYtM2ZlNzdjYjIyODU4

  (δεν φαινόταν καλά πριν)
  (με copy-paste όλης της σειράς όμως δουλεύει έτσι κι αλλιώς)

 • #990

  v.i. (Wednesday, 02 November 2011 12:23)

  Για το διευκρινιστικό έγγραφο σχετικά με την απογραφή των ήδη υπηρετούντων στο δημόσιο (#981).

  Μόνο ο διαχειριστής μπορεί να στείλει μέιλ σε όλα τα μέλη της πρωτοβουλίας (όμως μάλλον είναι οφλάιν). Συνεπώς, όποιος/α δεν μπορεί να κατέβασει στο έγγραφο που ανάρτησε ο ΧΧ στο #981 ας μου στείλει μέιλ να του το προωθήσω.

  Μέχρι τώρα το έχουν λάβει σίγουρα τα εξής πανεπιστήμια:
  1. ΕΜΠ
  2. Ιωαννίνων
  3. ΔΠΘ
  Έχει σταλεί στα εξής:
  4. Πατρών
  5. Αιγαίου (περ. διευθ. Μυτιλήνης)

  Όποιος/α το στέλνει ας ενημερώνει εδώ, για να έχουμε μια εικόνα.

 • #989

  ιάκωβος (Wednesday, 02 November 2011 12:20)

  Ευχαριστούμε πολύ ΧΧ! Και την v.i. που μας το προώθησε με email.

 • #988

  νέο link με το έγγραφο - ΧΧ (Wednesday, 02 November 2011 12:19)

  thanks v.i.

  δείτε και αυτό το Link... δουλεύει σίγουρα

  https://docs.google.com/open?id=0B85je0QPtr6DMzIzYzhhMDEtZjQxYi00YTNiLTk1ZmYtM2ZlNzdjYjIyODU4

 • #987

  ΧΧ (Wednesday, 02 November 2011 12:13)

  @982, @983
  Ήμουν offline για λίγο...
  Στο μεταξύ βλέπω όμως ότι ήδη διαδόθηκε το έγγραφο. Καλό θα ήταν να μην το στείλω στα πανεπιστήμια απλά με ένα email χωρίς κάποιος να τους ενημερώσει τηλεφωνικά πρώτα.
  Το link που έστειλα δουλεύει. Έχει μόνο μια μικρή χρονική καθυστέρηση 20 sec (αν δεν έχεις membership στο site).
  Αν δεν μπορείτε να το κατεβάσετε, δώστε email να σας το στείλω. Θα πρότεινα για ευκολία να το κάνει circulate η συντονιστική.

 • #986

  v.i. (Wednesday, 02 November 2011 12:06)

  @XX, #981
  Ευχαριστούμε πολύ.
  @all
  Στάλθηκε σε όλα τα μέλη της συντονιστικής, σε δύο ακόμη συναδέλφους του ΕΚΠΑ (εκτός συντονιστικής) και σε μία διεύθυνση του παν. Αιγαίου.
  Συνάδελφος από τη συντονιστική μίλησε με την υπεύθυνη στο ΑΠΘ που είχε ήδη στα χέρια της ένα έγγραφο, μάλλον το ίδιο. Πάντως θα της το ξαναστείλει.
  Δεν ξέρω ποιοι άλλοι συνάδελφοι από τη συντονιστική το έλαβαν και το έστειλαν.
  Προς το παρόν, ο διαχειριστής του μέιλ και του σάιτ είναι οφλάιν, οπότε δεν μπορεί να γίνει κάτι κεντρικά.
  Όποιος δεν μπορεί να το κατεβάσει από τον σύνδεσμο που ανάρτησε ο ΧΧ, ας μου στείλει ένα μέιλ να του στείλω το έγγραφο.

 • #985

  XR (Wednesday, 02 November 2011 12:03)

  Έστειλα το έγγραφο στο Παν. Πάτρας στην κ. Παναγιωτοπούλου με email.

  Κακό το ότι δεν έχουμε κάτι από Υπ. Εσ. Ελπίζω να μην κολλήσουμε στο 1 προς 10 τώρα ...

 • #984

  ΕΓ (Wednesday, 02 November 2011 12:01)

  Μόλις επικοινώνησα με το ΑΠΘ.
  Έχουν λάβει -μέσω άλλου πανεπιστημίου- το εν λόγω έγγραφο του ΥΠΕΣ και προχωράνε.
  Τα στοιχεία των περισσοτέρων τα έχουν λάβει μέσω μέιλ, περιμένουν τα στοιχεία όσων απομένουν από τα εκάστοτε Τμήματα.
  Από το ΥΠΕΣ δεν έχουμε ακόμη επιβεβαίωση για την ολοκλήρωση του ελέγχου (1/10), συνεχίζονται τα τηλεφωνήματα.

 • #983

  ιάκωβος (Wednesday, 02 November 2011 11:59)

  Ούτε εγώ κατάφερα να κατεβάσω το έγγραφο του ΧΧ.

  Αν έχει το έγγραφο η συντονιστική, ίσως μπορεί να αναρτηθεί κάπου εδώ στη σελίδα της πρωτοβουλίας, ώστε να το κατεβάζουν όλοι εύκολα.

 • #982

  Eleni (Wednesday, 02 November 2011 11:51)

  XX νομίζω στο προηγούμενα Post εχει mail tvn Panepisthm;ivn εγώ δεν μπορώ να το κατεβάσω από το link που έδωσες μπορεί
  Αυτά είναι τα mail που βρήκα
  ΕΚΠΑ (κ. Παπαστεφανάκης τηλ. 210 3689246) με email τα στοιχεία (Ονοματεπώνυμο, ΑΦΜ και ότι είμαι μέλος ΔΕΠ προς διορισμό) e-mail: registry@admin.uoa.gr

  - ΑΠΘ , koiliara@ad.auth.gr με ονοματεπώνυμο, τμήμα, βαθμίδα και ΑΦΜ, Σε περίπτωση που ορισμένοι συνάδελφοι υπηρετούν ήδη αλλού πρέπει να το επισημάνουν, δηλώνοντας και τον φορέα.

  -Πάτρα , email ή fax (όχι τηλεφωνικά) το ΑΦΜ και ενα κινητό τηλέφωνο, για την περίπτωση που θα χρειαστούν επιπλέον στοιχεία. Το email είναι npanagiotop@upatras.gr και αντίστοιχο φαξ 2610 996672.

 • #981

  SOS - ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ - ΧΧ (Wednesday, 02 November 2011 11:35)

  Κατεβάστε το έγγραφο για τους ήδη εγγεγραμένους από το παρακάτω Link. (οδηγίες του ΥΠΕΣ σε ερώτηση του Μετσόβιου)

  http://www.4shared.com/document/59il7JPX/DEP.html

  στείλτε το στα τμήματα των πανεπιστημίων σας


 • #980

  ΧΧ (Wednesday, 02 November 2011 11:23)

  το έχω στείλει ήδη στο ΔΠΘ.
  Στείλτε μου email δικά σας να σας το στείλω

 • #979

  Eleni (Wednesday, 02 November 2011 11:23)

  ΧΧ ευχαριστώ πολύ το έλαβαν το ΔΠΘ ξεκινάει τη διαδικασία μίλησα με την κα εκεί. Παιδιά δείτε τα άλλα πανεπιστήμια ει δυνατόν να τελειώσουμε σήμερα