Comments: 990 (Discussion closed)
 • #990

  magoofy (Saturday, 08 October 2011 15:33)


  από μένα ΤΤ θα έχεις πολλές αναφορές, άμα θέλεις θα σου δώσω και συστατική!

 • #989

  magoofy (Saturday, 08 October 2011 15:14)


  ΒΕΖΙΡΟΠΟΥΛΑ: Που δουλεύεις;
  ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ: Σε αυτό που μεταρρύθμισες…
  ΒΕΖΙΡΟΠΟΥΛΑ: Ναι αλλά αυτό που μεταρρύθμισα τι είναι;
  ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ: Πριν ή μετά τη μεταρρύθμιση…
  ΒΕΖΙΡΟΠΟΥΛΑ: Πριν
  ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ: Πανεπιστήμιο
  ΒΕΖΙΡΟΠΟΥΛΑ: Και μετά;
  ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ: Κλειστό Πανεπιστήμιο
  ΒΕΖΙΡΟΠΟΥΛΑ: Μάζεψε υπογραφές να ανοίξει
  ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ: Δεν έχω λαπιτόπι
  ΒΕΖΙΡΟΠΟΥΛΑ: Θα φωνάξω το Χατζατζάρη
  ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ: Τώωρα, σωθήκαμε…. Κι άμα ανοίξει θα ξανακλείσει
  ΒΕΖΙΡΟΠΟΥΛΑ: Δε θα το επιτρέψω
  ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ: Δε μπορείς
  ΒΕΖΙΡΟΠΟΥΛΑ: Υπουργός είμαι, ότι θέλω κάνω
  ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ: Άμα μπορείς κάντο
  ΒΕΖΙΡΟΠΟΥΛΑ: Δώσε μου ονόματα
  ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ: Τι ονόματα
  ΒΕΖΙΡΟΠΟΥΛΑ: Ποιος το κλείνει; Θα τον απολύσω
  ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ: Δε μπορείς
  ΒΕΖΙΡΟΠΟΥΛΑ: Μπορώ. Θέλω ονόματα
  ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ: Άννα
  ΒΕΖΙΡΟΠΟΥΛΑ: Τί Άννα;
  ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ: Διαμαντοπούλου
  ΒΕΖΙΡΟΠΟΥΛΑ: Μα αυτή είμαι εγώ
  ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ: Ε αυτό λέω κι εγώ

 • #988

  ΤΤ ο καραγκιόζης (Saturday, 08 October 2011 15:06)

  Με κάνανε και μάθημα

  http://www.youtube.com/watch?v=QgTb3umki10

  Είμαι πολύ χαρούμενος. Ελπίζω οι μελλοντικοί επιστήμονες που σήμερα είναι παιδάκια να μου κάνουν περισσότερα citations από του Xατζηαβάτη geoch.
  http://www.youtube.com/watch?v=4Tx--YPv3-8

 • #987

  magoofy (Saturday, 08 October 2011 14:46)


  Καθηγητής Παντείου Πανεπιστημίου Γ. Ρούσης προς βεζιροπούλα:

  Αρνούμαι το διασυρμό:
  "Κατανοώ απολύτως το ότι με δεδομένο ότι αδυνατείτε να εφαρμόσετε έναν νόμο που στήριξε σύσσωμο το μπλοκ της αστικής εξουσίας, έχετε χάσει την ψυχραιμία σας και αυθαιρετείτε διότι: Το να θεωρείτε τη μη απάντηση ως καταφατική απάντηση είναι αυθαιρεσία. Το να στέλνετε ένα e-mail για ένα τόσο σοβαρό θέμα στις 12.20 το μεσημέρι της 4/10 και να θεωρείτε ότι αν δεν απαντήσουμε μέχρι τις 12 το μεσημέρι της μεθεπόμενης, συμφωνούμε με τον διορισμό μας, αποτελεί αυθαιρεσία στο τετράγωνο. Το να ανάγετε την αφεντιά σας σε κριτή της σοβαρότητας των λόγων άρνησης συμμετοχής που μπορεί να επικαλεστεί ο καθένας μας αποτελεί αυθαιρεσία στον κύβο. Παρόλα αυτά, για να μην υποστώ τον διασυρμό να δω το όνομά μου στην πενταμελή επιτροπή του Παντείου, όπερ καθόλου απίθανο στο πλαίσιο του
  αυθαίρετου τρόπου λειτουργίας σας, σπεύδω να σας δηλώσω ότι αρνούμαι να συμμετέχω σε μια διαδικασία που δολοφονεί το πανεπιστήμιο".


  http://www.avgi.gr/ArticleActionshow.action?articleID=643937

 • #986

  Triftis (Saturday, 08 October 2011 14:34)

  Και εγώ είμαι εδώ και 5 χρόνια hot-list για Nobel πρέπει να με πιστέψετε; Ααα ξέχασα over 20000 citations...

 • #985

  reloaded (Saturday, 08 October 2011 14:07)

  Για geoch - alchemist:
  Μιλήστε με γιατρό. Πάραυτα! (την ειδικότητα την ξέρετε, πέραν του ψυχιάτρου εννοώ)

 • #984

  Ελπιδοφόρος (Saturday, 08 October 2011 13:53)

  Παιδιά αφήστε τους. Οι άνθρωποι δεν έχουν ιδέα τι πάει να πεί επιστήμονας... από κάτι τέτοιους η χώρα έφτασε εδώ που έφτασε. Για να τους δώσεις όμως εξουσία εδώ... θα έρθουν τρέχοντας!

 • #983

  Κ. Β. (Saturday, 08 October 2011 12:07)

  Συμφωνώ απόλυτα με το σχόλιο του/της συναδέλφου ΧΧ. Οι δηλώσεις των geoch- alchemist είναι πραγματικά απαράδεκτες και προσβλητικές. Δεν καταλαβαίνω καταρχήν τί δουλειά έχουν οι συγκεκριμένοι να γράφουν στο blog της Πρωτοβουλίας, μια που εμφανώς δεν έχουν εκλεγεί σε κάποιο τμήμα ελληνικού ΑΕΙ και άρα δεν αναμένουν διορισμό. Πάντως ο θυμός και η αλαζονεία τους μιλάει για άτομα με σοβαρά issues, για να μιλήσω όπως οι φίλοι μας οι Άγγλοι.

  Αγαπητοί geoch και alchemist, κάποιοι από εμάς αποφασίσαμε να γυρίσουμε στην Ελλάδα μετά από σπουδές δε ιδρύματα κατά πολύ ανώτερα του.... Brunel (όποιος έχει κάνει Αγγλία, ξέρει τί κατάταξη έχει το συγκεκριμένο ίδρυμα... Ίσως για αυτό κιόλας πληρώνει τόσα πολλά, γιατί αλλιώς πώς θα 'τραβήξει' επιστήμονες, επιπέδου π.χ. Οξφόρδης Καίμπριτζ, ή Imperial, καί τα τρία εκ των οποίων πληρώνουν πολύ λιγότερα απο £6.000, αλλά λαμβάνουν minimum 100 αιτήσεις για κάθε θέση που προκηρύσσουν; όσο για τον αριθμό των citations (ή ετεροαναφορών), μπράβο σας, αλλά όχι και να απαξιώνετε το έργο των υπόλοιπων από εμάς (χωρίς καν να μας γνωρίζετε), έτσι επειδή έχετε τα θεματάκια σας!

  Να τα χαίρεστε λοιπόν τα ωραία σας λεφτάκια, όμως σόρυ, δεν έχετε καμία σχέση με αυτό το forum. Cheers!

 • #982

  ΧΧ (Saturday, 08 October 2011 11:29)

  @geoch, alchemist
  Πραγματικά ντρέπομαι που είμαι Έλληνας. Ντρέπομαι που με εκπροσωπείτε αυτή τη στιγμή σε κάποιο πανεπιστήμιο του εξωτερικού! Το έκανα κι εγώ πριν λίγο καιρό αλλά φρόντιζα να εργάζομαι όχι μόνο αποδοτικά αλλά και σεμνά και ταπεινά!!!!
  Ντρέπομαι που δεν μάθατε το βασικό προσόν των καθηγητών του εξωτερικού, την "ΤΑΠΕΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ", αν και την διαπιστώνεις, όπως λες στο #970.
  Έλπίζω να μείνεις στο εξωτερικό, για να σε λιώσουν τελικά, όπως κάνουν σε όλους εσάς με τέτοια έπαρση! Γιατί αν γυρίσεις στην Ελλάδα και καταφέρεις να μπεις στο πανεπιστήμιο, θα γίνεις ένα ακόμα λαμόγιο καθηγητής, από αυτά που κατηγορείς, με την τυπική ελληνική έπαρση και αυθεντία!!
  Λυπάμαι που αυτό που σε έκανε να επέμβεις στο forum ήταν ότι όλα αυτά τα κάνουμε "για 1180 ευρώ το μήνα"!!!! Φαντάζομαι πώς θα συμπεριφέρεσαι στους Ινδούς συναδέρφους σου (γιατί θα έχεις πολλούς εκεί) που θα γυρίσουν στην πατρίδα τους για 150 ευρώ το μήνα!!! Κι όμως θα είναι πολύ καλύτεροι επιστήμονες από εσένα!!!

  Πραγματικά αηδιάζω και λυπάμαι, πιό πολύ όμως λυπάμαι εσάς, γιατί ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΜΥΡΩΔΙΑ ΤΟΥ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗ!!!!

 • #981

  magoofy (Saturday, 08 October 2011 10:35)

  Μου τη δίνουν οι Παρασκευές!
  Εκεί που λέει άνθρωπος να βγει, να χαλαρώσει λίγο, πλακώνει όλο το σύμπαν σ αυτήν την τάξη! Αυτό που δεν κατάλαβα είναι γιατί μας ανακοινώνουν εμάς ότι θα φύγουν, θα πάνε αλλού. Γραφείο μετανάστευσης μας πέρασαν; Δε δίνουμε εδώ πασαπόρτια, ας τους ενημερώσει κάποιος. Ενιγουέι, νομίζω ότι peptide, v.i., ex-GAP και V for V το τελείωσαν το θέμα.

  Θυμάστε τη βεζιροπούλα αρσιβαρίστρια που σήκωνε με το ένα χέρι το νόμο στη Βουλή υποστηρίζοντας ότι το μέγεθος μετράει; Ε, ετοιμάζεται να κάνει αυξητική. Μετά τις δύο εγκυκλίους, προσθέτει και τροπολογία δυναμίτη να μην αφήσει τίποτα όρθιο στο σεράι της (http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=316252 ) .

  Τρώει, λέει, η βεζιροπούλα το ένα χαστούκι μετά το άλλο http://lecture.jimdo.com/2011/10/06/απανωτά-χτυπήματα-στη-διαμαντοπούλου-για-τα-αει-enet-gr/ (άπαιχτη η εικονογράφηση, κε διαχειριστά!).
  Νέα υπουργός μόνη ψάχνει! Και δε βρίσκει…Τι να κάνει θα πάρει το θέμα στα χέρια της. Σας το είχα πει εγώ, στο τέλος θα βάλει και υποψηφιότητα για το Συμβούλιο ως εξέχουσα πολιτική προσωπικότητα. Τυχερό το Ίδρυμα που θα την πάρει. Καλοοοοό κορίτσι.
  Παραιτήθηκε λέει και γενικός γραμματέας μεγάλου υπουργείου χτες για να γυρίσει στα πανεπιστημιακά του καθήκοντα! Το είδαμε κι αυτό! Δεν πήραν 407 στο μάθημά του και αναγκάζεται να επιστρέψει για να κάνει το μάθημα, μάλλον! Τί; Οι κακές γλώσσες λένε ότι έχει σχέση με υποψηφιότητά του στο Συμβούλιο; Να δεις που σε λίγο θα το λένε και οι καλές.

 • #980

  V for Vendetta (Saturday, 08 October 2011 10:21)

  @ ΠΠΛ αλλιως GAP
  Agapite synadelfe den boro pia na eimai sto idio foroum mazi sou ean den:
  exeis pano apo 200 DVD kai 46 led tv
  na eisai se high ranking panepistimio tou exoterikou, alla parallila na pezeis kai se epagelmatiki omada (basket-podosfero) tis polis sou.
  na exeis palepsei me krokodeilo i karxaria
  na odigas Bentley
  na exeis kerdisei ton kasparov i ton karpov sto skaki
  Telos, prepei na exeis low profile gia na boreis na metafereis tin tapeini symperifora sou stous foitites sou, giati simera i ellada den stereite apo episitmones, alla epo episitmones me ithos....

  Telos ntropi sou GAP, pou den kaleis emas tous synadelfous sou pou zoun kai ergazontai stin ellada, stin poli pou eisai gia na psonisoume kai kana kalo rouxo..


  @ to all
  Diabasa oti o saxinids exei phd apo to uk, kai exei didaxei se panepisitmio, kai pithanonata na einai pio konta stin idelogia mas, alla kai o panaretos dikos mas den itan kai @@54#@@# to sympan?????? opote epifilasomai gia tis protheseis tou giati pano apo ola einai politikos...
  To mono pou borei na stamatisei-pagosei i kai na akyrosei tis theseis mas einai (pagoma) ekloges, oristiko pagoma (ptoxeusi kai oxi kourema).

  KaLimera se olous tous dynadelfous tou esoterikou i tou exoterikou, asxetos ean exoun 200 i mi citations.....as einai anthropoi pano apo ola.

 • #979

  v.i. (Saturday, 08 October 2011 00:13)

  2011
  ...και ο geoch ακολούθησε τη συμβουλή της μάνας του...
  http://www.youtube.com/watch?v=7R_jDTizWiQ

 • #978

  pap (Friday, 07 October 2011 23:58)

  @geoch
  σε ένα forum με ανώνυμους, πώς γνωρίζετε τα CVs των συμμετεχόντων και τους κρίνετε συλλογικά ως άχρησους? Σύμφωνα με τα προσωπικά σας δεδομένα που εσείς αποκαλύπτετε (>33 ετών; 200 cits; A class journals=computer science, otherwise not important) δε νομίζω ότι τα επιτεύγματά σας να επιτρέπουν να μιλάτε με τόσο αλαζονικό τρόπο. Όσο για το πού θέλει ο καθένας να μεγαλώσουν τα παιδιά του... περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.

  ΥΓ. να μελετήσετε καλά τους σεμνούς προφέσορες στο νησί. Έχετε να μάθετε πολλά πράγματα από αυτούς ώστε να μειωθεί η ένταση του ελληνικού σας χαρακτήρα (i.e. αν μείνεις στο νησί να γίνεις λιγότερο ελληνάρας, γιατί κάτι τέτοιοι ελληνάρες μας κάνουν ρεζίλι στους συναδέφους στο νησί).

 • #977

  ωραίος ο peptide (Friday, 07 October 2011 22:33)

  Εύχομαι να πάνε όλα καλά συνάδερφοι... και θα πάνε. Διαβάζω πολύ καιρό το forum και απόψε γέλασα αρκετά με τον geoch και τα σχόλια σας. Έχω δουλέψει ως postdoc Αγγλία και θεωρώ ότι έμαθα πολλά αλλά δε μπόρεσα να καταλάβω τι παθαίνει ο κόσμος εκεί τα Σάββατα. Όσο ήμουν εκεί σκεφτόμουν το πόσο ωραία ζούμε και συμπεριφερόμαστε στην Ελλάδα (φαντάσου τι γίνεται εκεί) και πόσο ΔΕΝ θα ήθελα να μεγαλώσουν τα παιδιά μου σε μια τέτοια αρρωστημένη κοινωνία όπου οι έφηβοι σε τσακίζανε στο ξύλο για να τραβήξουν βίντεο στο κινητό τους. Η παιδική βία είναι τρομακτική και οι Άγγλοι έχουν χάσει τον έλεγχο της νεολαίας τους νομίζοντας ότι με τις κάμερες θα βάλουν τάξη. Geoch δε ξέρω τι πιστεύεις αλλά τα παιδιά σου δεν θα μεγαλώσουν σε σωστό περιβάλλον...

 • #976

  reloaded (Friday, 07 October 2011 22:10)

  Σχετικά με @geoch, #961.
  Μην τον παρεξηγάτε τον ξενιτεμένο. Πίκρα βγάζει...
  Επίσης, να φτιάξει λίγο την ορθογραφία του "γυρνόντας" (#970) στην Ελλάδα.

 • #975

  Κώστας (Friday, 07 October 2011 22:10)

  @ geoch

  Αντί να παρεκτρέπεσαι και να κομπάζεις μήπως να μας πεις ποιος είσαι; Για να δούμε.

 • #974

  peptide (Friday, 07 October 2011 21:58)

  Να μου ζήσεις καμάρι μου geoch... προσδίδεις νέα διάσταση στη λέξη "Ελληνάρας".

  Στα 13 χρόνια στις ΗΠΑ έχω συναντήσει αρκετούς geochs, που το παίζουν κουραδόμαγκες σε ομοεθνείς τους τη στιγμή που είναι υποτελείς στους Αμερικάνους. Είμαι σίγουρος πως το ίδιο συμβαίνει και μ' εσένα. Λαμπρό παράδειγμα παιδείας και αξιοπρέπειας. Αυτές τις αξίες να διδάξεις και στα παιδιά σου, για να γίνουν πραγματικοί Γενίτσαροι.

  Είναι περιττό το να σου πω πόσο λυπάμαι που δε θα σε έχουμε συνάδελφο στην Ελλάδα. Το δυστύχημα είναι πως θα έρχεσαι κάθε καλοκαίρι στις Ελληνικές παραλίες και θα τις ρυπαίνεις.

 • #973

  citations (Friday, 07 October 2011 20:30)

  @geoch

  Κακοήθεια (geoch, 2011)

  Συγχαρητήρια, τώρα έχεις 201 citations.

 • #972

  Petros (Friday, 07 October 2011 20:24)

  @geoch
  Μεγάλε επιστήμονα, εγώ θα προτιμήσω να πάω Ελλάδα, θέλω να προσφέρω στην πατρίδα μου και να αλλάξω τα πράγματα από μέσα τώρα που μου δόθηκε η ευκαιρία έστω και με λιγότερα λεφτά. Αλλά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα για τις επιλογές του καθενός.
  Και μη γενικεύεις στις κρίσεις σου.
  Εγώ θα ήθελα να σχολιάσω τα '6000 λίρες'. Υποθέτω μιλάς για το μήνα και μεικτά, δηλ. £72k το χρόνο. Θα σου μένουν τα περίπου 2/3 καθαρά. Και πάλι όμως είναι αρκετά καλά λεφτά. Αλλά αυτό που βρίσκω παράξενο είναι οτί αν μιλάς για μόνιμη θέση, αυτός είναι καλός μισθός πρώτης βαθμίδας, μισθός των 2000 citations όχι των 200. Οπότε να πας, είναι ευκαιρία (αν ειναι αλήθεια).

 • #971

  ΠΠΛ (Friday, 07 October 2011 20:07)

  @geoch
  "ΑΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΣΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΕ ΥΨΗΛΟ RANKING ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ."

  Η ΤΑΠΕΙΝΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΣΤΟ #961. ΔΕΝ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ, ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΑ ΕΦΟΔΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΓΑΖΕΣΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΟΤΗΤΑ. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ.

 • #970

  alchemy (Friday, 07 October 2011 20:00)

  Τransmission over από εμένα. Ζητώ συγνώμη από όλους. Νόμιζα ότι ο geoch κάνει πλάκα. Έκανα μάλλον λάθος. Εύχομαι γρήγορο διορισμό σε όλους.

 • #969

  geoch (Friday, 07 October 2011 19:56)

  ΕΝΤΑΞΕΙ ΠΠΛ ΔΕΝ ΑΞΙΖΩ ΝΑ ΛΕΓΟΜΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΣΟΥ. ΕΣΥ ΑΓΑΠΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΝΙΤΕΥΤΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΗ ΗΛΙΚΙΑ (33). ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΕ ΠΡΟΣΕΒΑΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΜΟΥ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΓΥΡΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΕΝΑ ΛΙΘΑΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ (ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΒΑΘΜΟ) ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΤΑ ΤΣΑΛΑΠΑΤΑΝΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΜΕΙΩΜΕΝΟ ΗΘΟΣ (ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ). ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΧΑΜΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΥΠΟΤΙΜΑΣ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΑΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΣΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΕ ΥΨΗΛΟ RANKING ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ. @ALCHEMY ΚΑΙ ΞΕΝΙΤΙΑ ΚΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΜΑΣ ΘΕΩΡΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΥΣ. ΚΡΙΜΑ!

 • #968

  ΜΚ (Friday, 07 October 2011 19:49)

  βρε βρε βρε
  γέμισε ο τόπος ανώνυμους τζάμπα μαγκ... εεεε επιστήμονες ήθελα να πω....
  magoofe και TT που είστε? έχει ψωμί εδώ!!!

 • #967

  alchemy (Friday, 07 October 2011)

  @geoch
  Να γειάση το στομα σου! Προτείνω στους συναδέλφους του blog αν έχουν τα άντερα να αναρτήσουν μία λίστα με citation index, h-index, και το ΙQ score (για τους συναδέλφους των κοινωνικών επιστημών αρκεί και το σκορ στη συναισθηματική νοημοσύνη) όλων των αδιορίστων. Καιρός να ξεχωρίσει η ήρα από το στάρι!

 • #966

  ΠΠΛ (Friday, 07 October 2011 19:40)

  #965
  ΜΕΓΑΛΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΡΑ, ΜΕ ΠΤΥΧΙΑ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΕ ΥΨΗΛΟ RANKING, ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΟΥ ΕΚΛΕΧΤΗΚΑ. ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΑΠΟΤΙΜΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΕΥΡΩ, ΔΟΛΛΑΡΙΑ Κ.Λ.Π. ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΜΑΣ, ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΧΟΡΗΓΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΡΓΑΖΕΣΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΑΛΛΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ.

 • #965

  geoch (Friday, 07 October 2011 19:29)

  #964
  Κριμα ΠΠΛ δε νομίζω ότι εσύ θα μπορούσες να αρνηθείς μια τέτοια πρόταση αν την είχες. Τα ελληνικά πανεπιστήμια από μόνα τους δίνουν πλέον χαρτιά που δεν έχουν καμιά αξία απλά οι έλληνες διαπρέπουν λόγω της θέλησης τους. Επί της ουσίας πάντως δεν ξέρω αν διαφωνείς. Απλά θέλω να σου πω ότι εγώ 1 πτυχίο, 2 μεταπτυχιακά και 1 διδακτορικό τα έκανα στην Ελλάδα. Φυσικά δούλευα παράλληλα και έβγαλα και αρκετά λεφτά. Εσύ να πιθανολογήσω ότι ήσουν full-time και δεν δούλεψες ιδιωτικό τομέα ποτέ μέχρι τώρα, έτσι; Κι όμως δεν ξεπερνάς τα 20 citations έτσι;

 • #964

  ΠΠΛ (Friday, 07 October 2011 19:20)

  #961-962

  ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΡΕΣ ΜΟΥ. ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΛΕΤΕ. ΒΓΑΛΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΤΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΣΑΣ (ΑΝ ΕΧΕΤΕ) ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ. ΚΑΝΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΝΑ ΚΑΤΣΕΤΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ. ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΟΙΠΕΣ ΛΑΜΟΓΑΡΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΡΕΑ. ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΕΤΕ ΑΛΒΑΝΙΚΑ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΤΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.

 • #963

  Nikos (Friday, 07 October 2011 19:10)

  #961-962
  προτείνω ως σημείο συνάντησης το Emirates Stadium. Βλέπετε ποδόσφαιρο και μπορεί να συναντήσετε και κανένα Εμίρη με πετροδόλλαρα.

 • #962

  alchemist (Friday, 07 October 2011 19:04)

  @geoch
  Πες τα Χρυσόστομε! Κι εγώ μια από τα ίδια. Έχω ένα κάρο δημοσιεύσεις (h = 17) και γενικά είμαι πολύ καλύτερος από τους περισσότερους εδώ μέσα. Εγώ έχω ήδη βρει δουλειά στο Brunel με 100.000 λίρες το χρόνο. Εύχομαι να βρεθούμε σε κάποιο συνέδριο στο νησί και να τα πούμε!

 • #961

  geoch (Friday, 07 October 2011 18:50)

  Α ρε μάγκες πως κάνετε έτσι για μια θεσούλα στο δημόσιο...οι περισσότεροι από εσάς δεν έχετε πάνω από 10-20 citations και λόγω βύσματος ίσως σας κάνουν απευθείας επίκουρους. Έχω 200 citations και δημοσιεύσεις σε A class conferences και ούτε μπαίνω στον κόπο για να διεκδικήσω θέση στην Ελλάδα γιατί η βρωμιά δεν περιγράφεται..και όλα αυτά που κάνετε για 1180 ευρώ το μήνα. Πόσο χαμηλά έχει πέσει η Ελλάδα μας. Εγώ περιμένω κάτι από Αγγλία με 6000 λίρες. Καληνύχτα παιδιά και εύχομαι τα παιδιά σας να μεγαλώσουν σε μια καλύτερη χώρα...τα δικά μου σίγουρα θα το κάνουν!

 • #960

  Συννεφούλα (Friday, 07 October 2011 15:41)

  Σ'ευχαριστώ, Ελευθερία, για το σχόλιο. Αφού έχουν αποτύχει τα κατά καιρούς λογικά επιχειρήματα ίσως το σχόλιό σου για ενσυναίσθηση να είναι το μοναδικό δραστικό ανάχωμα για τη τρομολαγνεία της κάθε φήμης, προσωπικής εικασίας ή και είδησης για οποιαδήποτε ομάδα δημόσιων υπαλλήλων που ρίχνει το forum από τα όρια της ομαδικής ψυχοθεραπείας σε εκείνα της ομαδικής παράκρουσης. Προσωπικά πιστεύω ότι ούτε και οι διορισμοί 350+ κινδυνεύουν έστω κι αν καθυστερήσουν και αυτοί καθώς τα μέλη ΔΕΠ, όπως και να το δούμε (και κυριολεκτικά... και χιουμοριστικά) είναι ειδική κατηγορία (ειδικός προυπολογισμός, ειδικό μισθολόγιο, εξαίρεση για την ώρα τουλάχιστον από την εφεδρεία κλπ).

 • #959

  Vasilis (Friday, 07 October 2011 15:03)

  Θερμή παράκληση προς όλους...
  Πριν γράψετε κάτι στο forum διαβάστε πρώτα το #951 της Ελευθερίας.

 • #958

  v.i. (Friday, 07 October 2011 14:47)

  @XXX #957
  Νομίζω ότι δεν έχεις υπολογίσει σωστά τις προθεσμίες. Μάλλον έχεις περισσότερο χρόνο: ν. 2083/1992, άρθρο 6 παρ. 10
  "«Όσοι διορίζονται ή εξελίσσονται σε θέσεις Δ.Ε.Π. οφείλουν μέσα σε τρεις μήνες
  από την κοινοποίηση της σχετικής πράξης του πρύτανη να αναλάβουν τα καθήκοντά τους. Η σχετική με την ανάληψη των καθηκόντων πράξη εκδίδεται από τον πρύτανη. Μετά την πάροδο της προθεσμίας αυτής θεωρείται ότι οι παραπάνω δεν
  έχουν αποδεχθεί το διορισμό τους, οπότε και ανακαλείται η σχετική πράξη.Παράταση της προθεσμίας ανάληψης καθηκόντων για έξι (6) ακόμα μήνες είναι δυνατή με απόφαση του πρυτανικού συμβουλίου και μόνο όταν το συγκεκριμένο μέλος του Δ.Ε.Π. κατοικεί μόνιμα στο εξωτερικό κατά την ημερομηνία διορισμού
  του.»"

  Για τον νέο νόμο, δες το άρθρο 20. Ουσιαστικά το ίδιο λέει όσον αφορά τις προθεσμίες, με τη διαφορά ότι για την παράταση αποφασίζει μόνο ο πρύτανης -όχι το πρυτανικό συμβούλιο- και, το σημαντικότερο, ότι την ευθύνη της όλης διαδικασίας του διορισμού υποτίθεται ότι την έχει πλέον το πανεπιστήμιο και όχι το υπουργείο.

  Πάντως, με δεδομένο ότι εμείς έχουμε εκλεγεί με βάση τον προηγούμενο νόμο και ότι η όλη διαδικασία περνά από το υπουργείο, υποθέτω ότι θα ισχύσουν οι διατάξεις του ν.2083/1992 και του υπαλληλικού κώδικα (δεν ξέρω βέβαια τι θα έχει γίνει εν τω μεταξύ με τα πρυτανικά συμβούλια).
  Κάνε και μια ερώτηση στη διεύθυνση προσωπικού του πανεπιστημίου σου, ακόμη και πριν βγει το ΦΕΚ.

 • #957

  ΧΧΧ (Friday, 07 October 2011 14:13)

  @v.i.
  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ: ΣΥΝΕΠΩΣ ΕΑΝ ΤΟ ΦΕΚ ΒΓΕΙ 31/12/2011 ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ 31/05/2012. ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΝΟΜΟ. ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΕΑΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΝΟΜΟ?

 • #956

  Ελπιδοφόρος (Friday, 07 October 2011 13:57)

  Σήμερα λοιπόν Παρασκευή έχουμε σαφή εικόνα για το που βρίσκονται τα χαρτιά μας; Είναι στο γραφείο του Σαχινίδη; Την Δευτέρα ο μήνας έχει 10. Φθάνουμε σιγά σιγά στα μέσα Οκτώβρη...

 • #955

  v.i. (Friday, 07 October 2011 13:41)

  @XXX, #953
  Με βάση όσα ισχύουν για εμάς (εννοώ όχι τον νέο νόμο) και τον υπαλληλικό κώδικα, αφετηρία για τον υπολογισμό του χρόνου αποδοχής του διορισμού είναι η κοινοποίηση στον διοριζόμενο της δημοσιευμένης στο ΦΕΚ πράξης του πρύτανη. Αναλυτικά υπάρχουν οι σχετικές διατάξεις στο αρχείο με τις οδηγίες στη περιοχή των μελών.

 • #954

  sotiria (Friday, 07 October 2011 13:30)

  Καλησπέρα συνάδελφοι.
  Ο ΧΧ νομίζω πως έχει δίκιο να μην συσχετίζει την έκδοση των ΦΕΚ με την 6η δόση ή την 7η. Μια τέτοια διασύνδεση, όσο κι αν είναι συμβατή με τη δραματική περιρρέουσα ατμόσφαιρα φαίνεται αυθαίρετη. Εξάλλου, ας θυμηθούμε το πολύ νωπό της υπογραφής από την υπουργό Παιδείας των διορισμών μας, την ώρα που η συζήτηση για την εφεδρεία και τις απολύσεις στο δημόσιο ήταν (και είναι) στο φόρτε της. Κατά συνέπεια, η συχνά επαναλαμβανόμενη από συναδέλφους στο φόρουμ σύσταση περί ψυχραιμίας και διακριτικής παρακολούθησης της πορείας των τοποθετήσεών μας είναι διαρκώς χρήσιμη και επίκαιρη.
  Όπως θεωρώ χρήσιμη μία παρέμβαση αυτή τη στιγμή προς τον αν. υπουργό Σαχινίδη, μέσω επιστολής από την Πρωτοβουλία. Δεν θα βλάψει. Μπορεί να λειτουργήσει ως μία απλή υπόμνηση έως μιας μορφής πίεση.

  Όσο για τους συναδέλφους που ακολουθούν ημών των 350, έχουν δίκιο να τρελαίνονται από τους δικούς μας πανικούς, που δεν τους προκαλούν απλούς κυματισμούς άγχους, αλλά τσουνάμι απογοήτευσης (συγχωρέστε με για το δραματικό και ποιητικό στυλ).
  Επίσης, σήμερα είναι Παρασκευή και σε λίγο σφαλίζουν οι δημόσιες υπηρεσίες. Αυτοσυγκράτηση για ένα ακόμη Σαββατοκύριακο...

 • #953

  ΧΧΧ (Friday, 07 October 2011 13:12)

  ΜΕΛΟΣ ΔΕΠ ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝ ΤΑ ΦΕΚ ΒΓΟΥΝ 31/12/2011. ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΘΕΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ. Ο ΝΟΜΟΣ ΛΕΙ ΕΩΣ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΥΤΑΝΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ, ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΛΟΓΙΚΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΠΕΡΙΠΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ.

 • #952

  ιάκωβος (Friday, 07 October 2011 13:11)

  Ας ακούσουμε όλοι μας την Ελευθερία...

 • #951

  Ελευθερία (Friday, 07 October 2011 12:49)

  Θα παρακαλούσα και εγώ για το ίδιο με τον ΧΧ (#949). Μην ξεχνάτε οτι υπάρχουν συνάδελφοι που δεν θα διοριστούν τώρα. Οταν εσείς αισθάνεστε πανικό με το παραμικρό και ακόμα χειρότερα τον κοινοποιείται, πως πρέπει να αισθανθούμε εμείς. Οι διορισμοί σας δεν κινδυνεύουν. Μπορεί να καθυστερήσουν, αλλά δεν κινδυνέυουν. Οι δικοί μας κινδυνεύουν. Επίσης θέλω να προσθέσω και κάτι που με αφορά προσωπικά. Γνωρίζω οτι δεν θα διοριστώ, παρότι έχω εκλεγεί νωρίτερα από κάποιους που θα διοριστούν τώρα και σας πληροφορώ, ότι παρότι το έχω αποδεχτεί, δεν είναι καθόλου εύκολο να το διαχειριστώ και να κάνω υπομονή, ειδικά όταν ακούω ή διαβάζω όλα αυτά γύρω μου. Φαντάζομαι αρκετοί από εσάς θα γνωρίζεται το φαινόμενο της κόπωσης. Ακόμα και αυτοί των μη θετικών επιστημών ίσως θυμούνται στο λύκειο το πείραμα με το σύρμα. Το σύρμα όταν καταπονείται από εναλλασόμενη φόρτιση σπάει πολύ πιο γρήγορα. Είναι εξοντωτικό λοιπόν, καλά νέα – κακά νέα, καλά νέα- κακά νέα, συνέχεια, συνέχεια….. Θα παρακαλούσα λοιπόν, να μειώσουμε τους κύκλους φόρτισης, περισσότερη υπομονή και ψυχραιμία (αφορά την ψυχολογία μας) καθώς και καλή τεκμηρίωση των όσων μεταφέρουμε (αυτό το γνωρίζουμε όλοι, ως επιστήμονες).

 • #950

  XR (Friday, 07 October 2011 12:19)

  @XX #949
  Η αλήθεια είναι ότι είναι προσωπική μου εκτίμηση, ίσως και λόγο (υπερβολικού;) φόβου. Εξάλλου, εάν δεν δοθεί η 6 δόση θα έχουμε πολύ μεγαλύτερα ζητήματα να μας απασχολήσουν (ως χώρα).

  Νομίζω ότι τα μόνα τεκμηριωμένα, όσον αφορά τους χρόνους έκδοσης ΦΕΚ, είναι ο ένας μήνας που πρέπει να μείνουν οι διορισμοί στο ΓΛΚ και οι 2-3 εβδομάδες μέχρι να εκδοθούν τα ΦΕΚ (πάλι μέσα Νοέμβρη δηλαδή).

 • #949

  ΧΧ (Friday, 07 October 2011 12:11)

  @XR @947
  Είναι τεκμηριωμένη η συσχέτιση 6ης δόσης και ΦΕΚ ή είναι προσωπική σου εκτίμηση?
  Η προσωπική μου εκτίμηση είναι πως δεν σχετίζονται μεταξύ τους. Οι διορισμοί του 2011 με βάση το 1/10, στους οποίους ανήκουμε, έχουν την "εγκριση" της τρόικας και δεν διαταράσουν τίποτα!
  Άλλωστε χρήματα για εμάς θα εκταμιευτούν σε 2-3 μήνες από τώρα, ακόμη και σήμερα να γίνει ο διορισμός... μετά θα είμαστε στην 7η δόση... κοκ!!!!!!!!! Αυτό δεν έχει τέλος!!!
  Όπως και να χει, είναι προσωπική εκτίμηση... και καλό είναι επί αυτών να αποφεύγονται εκφράσεις που προκαλούν σύγχιση (πχ "Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε", "δεν υπάρχει περίπτωση").

 • #948

  billy (Friday, 07 October 2011 11:34)

  ιάκωβε είπες την πιο σωστή κουβέντα. Ενα τέλος θέλω ανεξαρτήτως του αποτελέσματος...

  Απο τότε που κάναμε την αίτηση για αυτήν την @#$!-θέση ΔΕΠ 4 χρόνια. Ελεος.

 • #947

  XR (Friday, 07 October 2011 11:33)

  @PK #943
  Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε, όσο και να μας στενοχωρεί, ότι οι διορισμοί, αν προχωρήσουν (και δεν έχει καταρρεύσι η χώρα) δεν υπάρχει περίπτωση να βγουν σε ΦΕΚ πριν τα μέσα Νοέμβρη καθώς τότα αναμένεται να εκταμιευτί η 6η δόση. Εξάλλου, μέχρι να φύγουν από το ΓΛΚ θα περάσει ένας μήνας (τέλος Νοεμβρίου) και μέχρι να δημοσιευτούν σε ΦΕΚ θα πάρει άλλες 2 εβδομάδες.

  Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να πιέσουμε, ώστε να τηρηθούν έστω αυτοί οι ελάχιστοι χρόνοι, και να μην πάμε σε μεγαλύτερους.

 • #946

  Φήμες (Friday, 07 October 2011 11:28)

  Παιδιά, ας μην μεταφέρουμε φήμες, είτε θετικές είτε αρνητικές, που δεν έχουν διασταυρωθεί, από επίσημες πηγές.

  Πάντως σε σχέση με το #943, αν κάπου ακούστηκε ότι στις 15/10 όλα θα έχουν τελειώσει, το πιο πιθανό είναι να εννούν αυτό που λέει ο Ιάκωβος στο #944.

 • #945

  billy (Friday, 07 October 2011 11:28)

  Πιστεύει κανείς οτι θα είμαστε σε καλύτερη μοίρα απο τις άλλες βαθμίδες;;;
  http://www.e-go.gr/news/article.asp?catid=17826&subid=2&pubid=128802961&tag=20684

 • #944

  ιάκωβος (Friday, 07 October 2011 11:26)

  "όλα θα τελειώσουν στις 15/10"... Με ποια έννοια ακριβώς? Μήπως ότι η χώρα θα βαρέσει κανόνι μέχρι τότε, συνεπώς οι διορισμοί κάθε είδους δε θα έχουν πια νόημα? (Μια χαρά τέλος είναι κι αυτό για την υπόθεσή μας.)

 • #943

  PK (Friday, 07 October 2011 11:23)

  κάτι έχει ακουστεί ότι όλα θα τελειώσουν στις 15/10! Γνωρίζει κάποιος κάτι; ή είναι υπερβολικά αισιόδοξη πρόβλεψη;

 • #942

  Κώστας (Friday, 07 October 2011 06:55)

  @ sotiria, @ all

  Καλημέρα. Ψυχραιμία, θα μάθουμε, ελπίζουμε, σύντομα.

 • #941

  rp (Friday, 07 October 2011 00:10)

  Πάραυτα..